Anasayfa İlan Bırak İletişim

Evli çiftlerin Buluşma Noktası

   Seks Partneri >> Merhaba ben melek seks parteneri arıyorum

Bilmiyorum ne yazmam gerek bunun için ilk defa böyle bir yazı yazıyorum beni maruz görün. 27 yaşındayım ve daha hiç ilşkiye girmedim ve evlenmeyide düşünmüyorum bü yüzden benimle ilk defa birlikte olacak kişi cok önemli gerçek anlamda kendine güvenen ve işini bilen olgun bir beyle birlikte olmak istiyorum sadece seks için tanışacağımız bu bey oldukcada yakışıklı olmasını istiyorum farklı fantesileri olan birisini arıyorum eğer o siz iseniz lütfen bana ulaşın artık dayanamıyorum....

Bu yazı 10687 defa okunmuştur.
  Yazdır | Arkadaşıma Gönder | Yorum Yapın

Etiketler:

Henüz etiket eklenmemiştir.

 
   Yorumlar (35 Yorum Bulunmaktadır)

serkan Diyor Ki:
merhaba canım, bana ulaşırsan çok güzel bir birliktelik yaşayacağımızdan emin olabilirsin. e-mail adresim:
15 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 18:06'de Gönderilmiştir.


metin Diyor Ki:
merhaba ankaralıım23 yaşındayımseyahat sorunumyokisteklerini karşılayabilirimbenimde cinselberaberlikteliğimolmadı henüz senikadın yapacak erkek ben benide erkek yapacak kadının sen olmasını
15 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 10:47'de Gönderilmiştir.


portal Diyor Ki:
Benı en azından gormenı tavsıye ederım
06 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 22:51'de Gönderilmiştir.


efe Diyor Ki:
slm ben efe sorunsuz ve tam aradınğın doyuma ulaşmak istersen yaz hoşçakal
07 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 10:37'de Gönderilmiştir.


eren Diyor Ki:
merhaba güzelim seksi bilen çabuk boşalmayan kalın penisli güçlü bir erkek istersen seni her türlü mutlu ederim
06 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 13:47'de Gönderilmiştir.


özgür Diyor Ki:
slm ben özgür ist oturuyorum 20 yaşında üni öğrencisiyim nasıl buluşabiliriz
23 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 19:44'de Gönderilmiştir.


namık Diyor Ki:
neden numara bırakmasınız anlamıyorum şimdi bunu okumanı bekliyecem ve sen neler kaçırıyorsun
01 Şubat 2010 Tarihinde, Saat 18:15'de Gönderilmiştir.


servo Diyor Ki:
merhaba eğer karşılıklı beğeni olursa niçin olmasın bende isterim hoşlandığım bir bayanla doyasıya sevşmek
21 Şubat 2010 Tarihinde, Saat 07:28'de Gönderilmiştir.


ali Diyor Ki:
biz bazen gizliliğe öenm vererek özel grup partiler düzenliyoruz bana ulaşırsan senide dahil edebilriiz
18 Şubat 2010 Tarihinde, Saat 09:33'de Gönderilmiştir.


mehmet Diyor Ki:
merhaba yalnız yasıyoru m kendi evim var
18 Şubat 2010 Tarihinde, Saat 14:31'de Gönderilmiştir.


orhan Diyor Ki:
merhaba cnm bana ulasırmısn
14 Mart 2010 Tarihinde, Saat 01:33'de Gönderilmiştir.


oguz Diyor Ki:
valla bu fikrin ne kadar gercekci bilmiyorum ama seksten önce biraz romantizm yasanması gerek herseyin özel olması icin böle düsünüyorum sende eger bu fikirdeysen ve benle ilgilenirsen görüselim ne dersin oguz sevgiler
20 Mart 2010 Tarihinde, Saat 23:14'de Gönderilmiştir.


akın kagan Diyor Ki:
konuştugumuzda aradıgın kişinin ben oldugunu anlayacaksın .konusabiliriz sanırım.
18 Nisan 2010 Tarihinde, Saat 22:24'de Gönderilmiştir.


Gökhan Diyor Ki:
Merhaba melek hanım ilanınızı okudum ve gerçekten çok ilgimi çekti.Sizi tanımak isterim eğer uygun görüp değerlendirirseniz .İlk olmak çok önemli dir ama bence önemli olan o anın keyfini çıkarmaktır.Tip olarak oldukça yakışıklıyım bunu ikna etmek için değil gerçekleri yansıtmak için size söylüyorum umarım tanışabiliriz sizden cvp bekliyorum görüşmek umudu ile.
19 Nisan 2010 Tarihinde, Saat 20:43'de Gönderilmiştir.


doruk Diyor Ki:
selam , sana bu konuda yardımcı olabilrim, 34 yaşında olgun ve bir sürü tecrübelere sahibim, bana ulaşırsan detayları konuşuruz
21 Nisan 2010 Tarihinde, Saat 12:57'de Gönderilmiştir.


ramazan Diyor Ki:
selam bana ulaşabilirsin
01 Mayıs 2010 Tarihinde, Saat 09:27'de Gönderilmiştir.


melih Diyor Ki:
selam ben Melih istanbuldan tüm azgın bayanlar beni tanıyın pişman olmuycağınız garanti
01 Mayıs 2010 Tarihinde, Saat 20:47'de Gönderilmiştir.


kemal Diyor Ki:
merhaba ara tanışalım ozaman
02 Mayıs 2010 Tarihinde, Saat 09:38'de Gönderilmiştir.


mehmet Diyor Ki:
ben varım isteklerine fazlası ile karşılık verebilirim. Beni unutmayacağına ve hep özliyeceğine eminim.
07 Mayıs 2010 Tarihinde, Saat 13:22'de Gönderilmiştir.


selim Diyor Ki:
tıkla beni uçurayım seni
17 Temmuz 2010 Tarihinde, Saat 19:25'de Gönderilmiştir.


ercan Diyor Ki:
merhaba istediğin erkek ben olabilirim pişman olmayacaksın
22 Temmuz 2010 Tarihinde, Saat 19:35'de Gönderilmiştir.


can1977 Diyor Ki:
bu siteye ilk defa ziyaret ediyorum ve merak ediyorum nasıl bir sonuc cıkacak......?????????
22 Temmuz 2010 Tarihinde, Saat 20:40'de Gönderilmiştir.


koray Diyor Ki:
merhaba ben koray 26 aşındayım moda tasarım bölümü mezunuyum sizlerle tanışmayı çok isterim msn adresimi bırakıyorum eger size uyarsa bana e-mail ulaşın resimlerimi yollarım
23 Temmuz 2010 Tarihinde, Saat 01:18'de Gönderilmiştir.


hasan arıkan Diyor Ki:
sekste fantazi ve mutluluğa susamış olgun bayanlar beni arayın sizi mutlu edeyim. tercihim Bursa ve civarı.
25 Temmuz 2010 Tarihinde, Saat 15:31'de Gönderilmiştir.


özgür kaşifler Diyor Ki:
merhaba ben 38 yasında bir erkegim seksi ve uzun sevişmeleri farklı fantazileri seven biriyim eğer sizi tanıma şansını yakalayabilirsem sizi keşfetmek ve mutlu olacagınız şeyleri beraber ortaya çıkarmayı isterim
31 Temmuz 2010 Tarihinde, Saat 22:57'de Gönderilmiştir.


Celal Diyor Ki:
mrb canım, seks konusunda oldukça tecrübeliyimdir, maddi sıkıntım yoktur, eklersn tanışıp görüşebiliriz
26 Eylül 2010 Tarihinde, Saat 16:24'de Gönderilmiştir.


baba Diyor Ki:
canım aradığın benım 13 yııl yalnız aşayan aşka ve sekse susayan fantazılerı çok ıyıbılen kır saçlı bırıyım senın mutlu edeceğime çok ınanıyorum canım enkısa zamanda görüşelımsana layık olacak doyuma ulaştıracam gülüm bye aeo. kib.farlı seyler yaşarız
28 Eylül 2010 Tarihinde, Saat 04:34'de Gönderilmiştir.


murat Diyor Ki:
mrb 30 yaşındayım vazgeçemiycn birisi oldugua inanıyorum dene ver kısacası bu
28 Eylül 2010 Tarihinde, Saat 06:08'de Gönderilmiştir.


metin Diyor Ki:
slm eskişehirden ben metin
29 Eylül 2010 Tarihinde, Saat 18:30'de Gönderilmiştir.


dream Diyor Ki:
ekle bebeğim aradığın bende!! ;)
01 Ekim 2010 Tarihinde, Saat 14:59'de Gönderilmiştir.


jan Diyor Ki:
merhaba, Lütfen mailinizi paylaşır mısınız ? Jan
05 Ekim 2010 Tarihinde, Saat 11:39'de Gönderilmiştir.


ali Diyor Ki:
ekle beni msn konuşuruz.. benc eiyi anlaşıcaz:)
07 Ekim 2010 Tarihinde, Saat 17:44'de Gönderilmiştir.


caner Diyor Ki:
sizi mutlu etmek isterim size hayatınızın enzevkli anlarını yaşatabilirm arzu ederseniz bana ulaşabilirsiniz.
09 Ekim 2010 Tarihinde, Saat 09:45'de Gönderilmiştir.


superturk Diyor Ki:
44 yaşında erkeğim
15 Ekim 2010 Tarihinde, Saat 15:30'de Gönderilmiştir.


erol Diyor Ki:
merhaba ben erol istanbulda yaşıyorum yaş 33 tanışmak ve görüşmek istersen dileklerini yerine getirmek için hazırım
16 Ekim 2010 Tarihinde, Saat 13:05'de Gönderilmiştir.


   Yorum Yapın

İsim :
E-Mail :
Yorumunuz :
Kategoriler
partner arayan dul bayanlar
partner ara
partner arama
partner arama siteleri
partner arayan bayanlar
partner arayan dul kadınlar
partner arayan kadınlar
Partner Arayanlar
partner arayanlar
partner arkadaş
partner arıyorum
Partner İlanları
Seks Partneri
Rastgele Yazılar
  Izmirden Partner Arıyorum
  AtaŞehİrİn Seksİ Kizi Cİcİ Ceren
  Etkileyiçi
  öfkeli
  Partner Arıyorum
  İstanbul Bayan Eskort Partner Escort Cİcİ Ceren
  Ankaradan Bayan Arkadas Arıyorum
  Zevk Dolu Saatler Cİcİ Ceren İle YaŞanir
  Eskort Bayan Sİbel
  Besİktas Bayan Escort Sİbel Taspinar
Anket
null
Super
Guzel
Eh iste
Berbat
Test
Diğer Yazılar
  çorumlu Bayanlar
  Seksİ Sİbel İstanbul Bayan Escort
  Izmirden Partner Arıyorum
  Eskort
  Seksİ Escort Sİbel
  Kadın Dost Arıyorum
  Sayi Siniri Olmadan Seks Ceren İle YaŞanir
  Gurup Adamı
  İstanbul Bayan Eskort
  Fulya Bayan Escort
  Eskort Bayan Sİbel
  İstanbul Bayan Escort Sİbel
  şişman Bayan Arıyorum
  Cd Yim
  Sex
  İstanbul ŞİŞlİ - Fulya Escort Bayan
  İstanbul Seksİ Escort Partner Sİbel
  Arıyorum
  Sex Partneri Bul
  İstanbul Seks Partnerİ
Son Yazılar
  çift Ve Bayan Partner Arıyorum
  Evli Cift Yada Dul Bayanlar
  Grup Sex Için Bayan Arıyoruz
  Selam Izmirli Bayanlar
  Ankara Ya Yeni Tayin Oldum Yasim 32 Ismim Ozer
  Seksİn En AteŞlİ Halİnİ Benİmle YaŞamak İstermİsİn
  Kocaeli Izmitten Bayan Partner
  AŞka YÖn Veren Seksİ Bİr Kiz Hep Bİr Tik Önde - İstanbul Bayan Escort Ceren
  Çift Veya Tek Bay/bayanlara Katılacak Bayan Partner Arıyorum
  İstanbul Bayan Escort Seksİ Esmer Sİbel Ak
Etiketler