Anasayfa İlan Bırak İletişim

Partner Ara, Partner Bul, Sex Partner Siteleri, Seks Partneri

   Seks Partneri >> Merhaba ben melek seks parteneri arıyorum

Bilmiyorum ne yazmam gerek bunun için ilk defa böyle bir yazı yazıyorum beni maruz görün. 27 yaşındayım ve daha hiç ilşkiye girmedim ve evlenmeyide düşünmüyorum bü yüzden benimle ilk defa birlikte olacak kişi cok önemli gerçek anlamda kendine güvenen ve işini bilen olgun bir beyle birlikte olmak istiyorum sadece seks için tanışacağımız bu bey oldukcada yakışıklı olmasını istiyorum farklı fantesileri olan birisini arıyorum eğer o siz iseniz lütfen bana ulaşın artık dayanamıyorum....

Bu yazı 9125 defa okunmuştur.
  Yazdır | Arkadaşıma Gönder | Yorum Yapın

Etiketler:

Henüz etiket eklenmemiştir.

 
   Yorumlar (25 Yorum Bulunmaktadır)

serkan Diyor Ki:
merhaba canım, bana ulaşırsan çok güzel bir birliktelik yaşayacağımızdan emin olabilirsin. e-mail adresim:
15 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 20:06'de Gönderilmiştir.


metin Diyor Ki:
merhaba ankaralıım23 yaşındayımseyahat sorunumyokisteklerini karşılayabilirimbenimde cinselberaberlikteliğimolmadı henüz senikadın yapacak erkek ben benide erkek yapacak kadının sen olmasını
15 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 12:47'de Gönderilmiştir.


portal Diyor Ki:
Benı en azından gormenı tavsıye ederım
07 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 00:51'de Gönderilmiştir.


efe Diyor Ki:
slm ben efe sorunsuz ve tam aradınğın doyuma ulaşmak istersen yaz hoşçakal
07 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 12:37'de Gönderilmiştir.


eren Diyor Ki:
merhaba güzelim seksi bilen çabuk boşalmayan kalın penisli güçlü bir erkek istersen seni her türlü mutlu ederim
06 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 15:47'de Gönderilmiştir.


özgür Diyor Ki:
slm ben özgür ist oturuyorum 20 yaşında üni öğrencisiyim nasıl buluşabiliriz
23 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 21:44'de Gönderilmiştir.


namık Diyor Ki:
neden numara bırakmasınız anlamıyorum şimdi bunu okumanı bekliyecem ve sen neler kaçırıyorsun
01 Şubat 2010 Tarihinde, Saat 20:15'de Gönderilmiştir.


servo Diyor Ki:
merhaba eğer karşılıklı beğeni olursa niçin olmasın bende isterim hoşlandığım bir bayanla doyasıya sevşmek
21 Şubat 2010 Tarihinde, Saat 09:28'de Gönderilmiştir.


ali Diyor Ki:
biz bazen gizliliğe öenm vererek özel grup partiler düzenliyoruz bana ulaşırsan senide dahil edebilriiz
18 Şubat 2010 Tarihinde, Saat 11:33'de Gönderilmiştir.


mehmet Diyor Ki:
merhaba yalnız yasıyoru m kendi evim var
18 Şubat 2010 Tarihinde, Saat 16:31'de Gönderilmiştir.


orhan Diyor Ki:
merhaba cnm bana ulasırmısn
14 Mart 2010 Tarihinde, Saat 03:33'de Gönderilmiştir.


oguz Diyor Ki:
valla bu fikrin ne kadar gercekci bilmiyorum ama seksten önce biraz romantizm yasanması gerek herseyin özel olması icin böle düsünüyorum sende eger bu fikirdeysen ve benle ilgilenirsen görüselim ne dersin oguz sevgiler
21 Mart 2010 Tarihinde, Saat 01:14'de Gönderilmiştir.


akın kagan Diyor Ki:
konuştugumuzda aradıgın kişinin ben oldugunu anlayacaksın .konusabiliriz sanırım.
19 Nisan 2010 Tarihinde, Saat 01:24'de Gönderilmiştir.


Gökhan Diyor Ki:
Merhaba melek hanım ilanınızı okudum ve gerçekten çok ilgimi çekti.Sizi tanımak isterim eğer uygun görüp değerlendirirseniz .İlk olmak çok önemli dir ama bence önemli olan o anın keyfini çıkarmaktır.Tip olarak oldukça yakışıklıyım bunu ikna etmek için değil gerçekleri yansıtmak için size söylüyorum umarım tanışabiliriz sizden cvp bekliyorum görüşmek umudu ile.
19 Nisan 2010 Tarihinde, Saat 23:43'de Gönderilmiştir.


doruk Diyor Ki:
selam , sana bu konuda yardımcı olabilrim, 34 yaşında olgun ve bir sürü tecrübelere sahibim, bana ulaşırsan detayları konuşuruz
21 Nisan 2010 Tarihinde, Saat 15:57'de Gönderilmiştir.


ramazan Diyor Ki:
selam bana ulaşabilirsin
01 Mayıs 2010 Tarihinde, Saat 12:27'de Gönderilmiştir.


melih Diyor Ki:
selam ben Melih istanbuldan tüm azgın bayanlar beni tanıyın pişman olmuycağınız garanti
01 Mayıs 2010 Tarihinde, Saat 23:47'de Gönderilmiştir.


kemal Diyor Ki:
merhaba ara tanışalım ozaman
02 Mayıs 2010 Tarihinde, Saat 12:38'de Gönderilmiştir.


mehmet Diyor Ki:
ben varım isteklerine fazlası ile karşılık verebilirim. Beni unutmayacağına ve hep özliyeceğine eminim.
07 Mayıs 2010 Tarihinde, Saat 16:22'de Gönderilmiştir.


selim Diyor Ki:
tıkla beni uçurayım seni
17 Temmuz 2010 Tarihinde, Saat 22:25'de Gönderilmiştir.


ercan Diyor Ki:
merhaba istediğin erkek ben olabilirim pişman olmayacaksın
22 Temmuz 2010 Tarihinde, Saat 22:35'de Gönderilmiştir.


can1977 Diyor Ki:
bu siteye ilk defa ziyaret ediyorum ve merak ediyorum nasıl bir sonuc cıkacak......?????????
22 Temmuz 2010 Tarihinde, Saat 23:40'de Gönderilmiştir.


koray Diyor Ki:
merhaba ben koray 26 aşındayım moda tasarım bölümü mezunuyum sizlerle tanışmayı çok isterim msn adresimi bırakıyorum eger size uyarsa bana e-mail ulaşın resimlerimi yollarım
23 Temmuz 2010 Tarihinde, Saat 04:18'de Gönderilmiştir.


hasan arıkan Diyor Ki:
sekste fantazi ve mutluluğa susamış olgun bayanlar beni arayın sizi mutlu edeyim. tercihim Bursa ve civarı.
25 Temmuz 2010 Tarihinde, Saat 18:31'de Gönderilmiştir.


özgür kaşifler Diyor Ki:
merhaba ben 38 yasında bir erkegim seksi ve uzun sevişmeleri farklı fantazileri seven biriyim eğer sizi tanıma şansını yakalayabilirsem sizi keşfetmek ve mutlu olacagınız şeyleri beraber ortaya çıkarmayı isterim
01 Ağustos 2010 Tarihinde, Saat 01:57'de Gönderilmiştir.


   Yorum Yapın

İsim :
E-Mail :
Yorumunuz :
Kategoriler
partner arayan dul bayanlar
partner ara
partner arama
partner arama siteleri
partner arayan bayanlar
partner arayan dul kadınlar
partner arayan kadınlar
Partner Arayanlar
partner arayanlar
partner arkadaş
partner arıyorum
Partner İlanları
Seks Partneri
Rastgele Yazılar
  İstanbul Seks Partnerİ
  MecİdİyekÖy Bayan Esort Ceren Cİcİ
  Fulya Bayan Escort
  NİŞantaŞi Bayana Escort Cİcİ Kiz
  Seks Tutkunu Karizmatik Olgun Paralı Beyler
  Yenİ Bayan Escort Nİsan
  Grup
  Sanal Erkek Arayanlar
  Zevk Dolu Saatler Cİcİ Ceren İle YaŞanir
  İstanbul Bayan Eskort
Anket
null
Super
Guzel
Eh iste
Berbat
Test
Diğer Yazılar
  Izmır Esra Buyuk Vekalın Sadece
  Kaliteli
  Yenİ Bayan Escort Nİsan
  Sayi Siniri Yok AteŞlİ Seks Var Cİcİ Kiz
  Bodrum Cevresı Bayanlar
  Sexten HoŞlanan Bayanlara Özel
  Sex Partnerİ
  İstanbul Bayan Escort Sİbel
  Beni Anlamak Için Benimle Sevişmeniz Gerekli
  Samsundan Partner Arayan Bayanlar
  İstanbul ŞİŞlİ - Fulya Escort Bayan
  Merhaba Bursanın Elit Bayanları
  İstanbul Bayan Escort Partner Pelİn
  İstanbul Bayan Escort Cİcİ Ceren
  Samsun Merkezden Barış
  Otele Gelen Bayan Escort Cİcİ Kiz
  Kadın Dost Arıyorum
  Bayanlar Ekleyin
  MecİdİyekÖy Bayan Esort Ceren Cİcİ
  İstanbul Yenİ Bayan Escort Pelİn
Son Yazılar
  Çift Veya Tek Bay/bayanlara Katılacak Bayan Partner Arıyorum
  İstanbul Bayan Escort Seksİ Esmer Sİbel Ak
  Besİktas Bayan Escort Sİbel Taspinar
  Independent Istanbul Lady Escort Turkish Women
  Escort Bayan Sayi Siniri Olmadan Seks
  İstanbul Seksİ Bayan Escort Sİbel Ak
  İstanbul Bayan Partner Sİbel Ak
  MecİdİyekÖy Bayan Esort Ceren Cİcİ
  Taksİm Bayan Escort Sİbel Ak
  Can Denizli çift Arıyorum
Etiketler

Strict Standards: mktime(): You should be using the time() function instead in /home/arapartn/public_html/bloklar/etiketler.php on line 3

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/arapartn/public_html/bloklar/etiketler.php on line 7